Actiontime. Aina on aikaa seikkailulle.

Meidän kanssamme toiminta saa syvyyttä.

 

Seikkailu ja elämyspäivät toteutettavissa ulko- sisätiloissa vaikka toivomassanne paikassa. Seikkailu voidaan räätälöidään täysin toiveidenne ja tarpeidenne mukaisesti. Elämyksiin!

Tyhy Hyvinvointia ja yhteisön voimavaroja lisäävät Tyky/tyhypäivät tähtäävät vuorovaikutustaitojen kehittymiseen ja onnistumisen kokemuksiin, jotka parantavat osalistujien itsetuntemusta ja luovat jaksamista arkeen. Ohjelmarungon muodostavat ryhmässä toimiminen yksilösuorituksia ja huumoria unohtamatta.

Tiimitehtäviä, ongelmaratkaisutehtävät joiden tavoitteena vuorovaikutustaidon kehittäminen. Oivallusgeneraattori ja sosiaalisten älynystyröiden hiontaa. Metsäteatterin improvisointia, iloa ja uskallusta ilmaista itseään, uskomatonta riemua rajattomasta luovuudesta ja muuta ammattitaitoisten ohjaajien luomaa ohjelmaa.Toiminnallisten, hauskojen tehtävien avulla osallistujat tekevät oivalluksia omista taidoistaan ja toimintatavoistaan. Huomioonottava toisten aito kuunteleminen ja taito tulla kuulluksi avautuu harjoitteiden ja kokemuksen kautta.

Kaupunkiseikkailu toteutetaan rastitoimintana jossa sekä toiminnallisia rasteja sekä niin sanottuja ”kylmiärasteja” matkan varrella kysymyksiä ja tehtävänannot. Ohjelma sisältää ryhmien välisiä humoristisia kisailuja, arvoituksia, tiimitehtäviä, aarteen etsintää. Suunnistus tapahtuu GPS laitteiden sekä valokuvien avulla. Ohjelman huipennukseksi voidaan lisätä tietovisa, jossa pääsee käyttämään äänijänteitäänkin.

Kisailua, leikkejä ja tiimirata- toimintaa Reipasta yhteistä toimintaa, johon pystyvät kaikki osallistumaan. Tavoitteena ryhmäyttäminen – Ohjelma josta varmasti jokaiselle jotakin kiinnostavaa.
Arvoituksia, kisailua, leikkejä sekä teatteri- ja ilmaisutaitoa. Ryhmien väliset kisailut sekä leikit kuuluvat oleellisena osana ohjelmaa. Ohjelmaa muokattavissa toiveidenne mukaisesti tai voimme tehdä ehdotuksia eri vaihtoehdoista mm: ympäristötaidetta kehollisin, draaman- ja kuvataiteen keinoin. Ohjelma sopii hyvin tyhy- ja virkistyspäiväohjelmaksikin.