Actiontime. Aina on aikaa teatterille.

Meidän kanssamme toiminta saa syvyyttä.

 

Klovnit
Hilpeät vauhdikkaat herrasmies klovnit Maestro Herbert Von Kokkelis ja asistentti Juan Jantunen ovat valmiit viihdyttämään interaktiivisesti lasten- ja aikuisten tapahtumissa. Nämä hienostuneet klovnit eivät pelkästään pelleile ---- vaikka kommelluksia heille sattuukin. Klovnit tekevät estradiesitystä tai leikittelevät yleisön keskuudessa. Klovniorkesteri on aina matkalla, täynnä merkillisiä metkuja ja yllättäviä käänteitä. Miten soitto sujuu? Ja ketkä ovatkaan soittajina? Ohjelma räätälöitävissä tilaisuuden mukaan.

Joulupukki 
Minä leikitän ja laulatan… “Kaikkihan minut, Joulupukin tuntevat; laulavan, leikittävän vanhan tarinan kertojan, joka tonttujensa kera on tuonut iloa ja hauskuutta lapsille ja lastenmielisille jo satojen vuosien ajan. Sinäkin varmasti haluat kokea joulun taian meidän kanssamme, keskustellaampa asiasta, lähetä viesti tai soita minulle!” Terveisin vanha ystäväsi JP

Teatteri- ja esiintymistaidon koulutusta   
Kohenna ryhmäsi itsetuntoa esiintymistaidon ja luovanilmaisun kursseillamme. Kursseilla vahvistetaan osanottajien persoonallista ilmaisutaitoa ja esiintymisrohkeutta. Työtapoina mm. liike, tanssi, musiikki, improvisaatio. Toteutettavissa myös pitempikestoisena jaksoina.  

Actiontimen laulu – ja soittoesitykset viihdyttävät tutuilla ja omilla sävellyksillä. Trubaduurimme ohjelmisto kattaa lapsi- ja aikuisryhmät.
Myös yhteislaulujen vetäminen.

Juhlat 
Mitäpä olisi juhlat ilman juhlaohjelmaa, hyvää ruokaa juomineen ja iloista mieltä, jota korostavat esityksemme.
Juhlaohjelmamme sisältävät osioita johon juhlijat pääsevät osallistumaan. Kisailua, leikkejä ja yhteistoimintaa.

-Rentoa ja kivaa meininkiä, Teatteri-improvisaatiot – yhteislaulut, tietovisailut – karaoke ja erityyliset bändit. 
-Toiveittenne mukaan räätälöityä ohjelmaa.
-Teeman mukaan järjestettävät syntymäpäivät.

Syntymäpäivät ovat iloinen juhla, jota tulevat juhlistamaan kauttamme erilaiset hahmot: klovnit, ja laulu- ja soittoesitykset. Tavoitteena yhteisleikintä johon kaikki pystyvät osallistumaan. Kokenut henkilökuntamme toteuttaa onnistuneet syntymäpäivät, perhejuhlat, sukujuhlat, ym.